Cinquena edició de la revista El Cercle

La 5ª publicació de la revista El Cercle de Sumem Parets surt amb novetats interessants.

En aquesta ocasió, en portada podem trobar un breu anàlisi sobre l’informe econòmic-financer que va presentar l’ajuntament en un dels darrers plens, a més d’informació important sobre Marea Morada i els resultats de la celebració de Vistalegre 2.

A la part central, encetem unes novetats importants en quan a informació publicada: es divideix la part de la mirada crítica per a fer front a les moltes notícies que creiem rellevants al poble i que amb un únic monogràfic creiem que era insuficient per a presentar-vos d’altres temes que hem cregut candents al poble pel seu impacte.

Volem agraïr en aquesta ocasió a l’Associació Triple Bàsquet per acceptar l’entrevista en la secció de la Finestra Oberta. Ha estat molt enriquidor per a nosaltres poder saber més de la vostra tasca al poble. 

I com a novetat més destacable, informar-vos de que a partir d’aquesta publicació, la tirada de la revista passarà a ser de 7500 exemplars i que a més seran repartits a les bústies de totes les paretanes i paretans. Aquesta novetat va ser aprovada en assemblea el passat mes de febrer com a resposta a la petició de voluntaris i simpatitzants del cercle i de Podem. Esperem en gaudiu de la lectura aviat a les vostres llars. Fins al moment, aquí us deixem una edició digital per a que en feu una avançada…