AJUNTAMENT

 

Cada setmana, els regidors es reuneixen al local de Sumem Parets, situat al Carrer Major núm. 33 de Parets. Els pots visitar els dilluns quinzenals de 18 h a 20 h. No dubtis a contactar amb nosaltres si tens dubtes de quan pots passar-te.

En aquestes reunions, els nostres representants municipals debaten informacions que reben de les comissions informatives que tenen amb la resta de regidors i equip de govern com també de les juntes de portaveus. Hi assisteixen també totes aquelles persones interessades a portar temes específics als plens, o només per estar informats de primera mà sobre quins temes es tractaran al proper ple.


Què és una Comissió Informativa?

Una comissió informativa és una reunió a la qual hi assisteixen els 17 regidors de l’Ajuntament, és a dir, tots els regidors de tots els grups municipals.

Aquesta reunió té com a objectiu informar i estudiar les informacions que es debatran al Ple Municipal. Normalment es convoquen una setmana abans del Ple Municipal i es celebren a les 13:30h com els Plens.

Què és una Junta de Portaveus?

Una Junta de Portaveus és una reunió a la qual hi assisteix només un representant de cada grup municipal: el designat portaveu. Per tant, assisteixen el portaveu de PSC (Sergi Mingote), Sumem Parets (Casandra Garcia) Ara Parets-ERC (Jordi Seguer), NOPP (Rosa Martí), CDC (Raul Urtusol) i C’s (Manuel Losada).

Aquesta Junta de Portaveus és solicitada per algún grup municipal per debatre temes en concret. Es reuneix  sota la presidència de l’alcalde,  normalment tenen caràcter ordinari però també es poden realitzar reunions extraordinàries.