BLOG

SOU REGIDORS

Sumem Parets vota en contra a les Ordenances Fiscals

Aquest mes d’octubre es van dur a ple les ordenances fiscals de l’exercici 2017.

Sumem Parets va fer la seva exposició del posicionament de vot en contra a les ordenances fiscals a través del nostre regidor Antonio Molina. Algunes de les raons pel sentit de vot ha estat el caràcter continuista que mostra l’equip de govern un cop més.

Ens ho explica el nostre regidor Antonio Molina al ple.

SOU REGIDORS

Carolina Simón relleva Ana Fernández com a regidora

Carolina simón serà la nova regidora de Sumem Parets després que Ana Fernández renunciés aquest càrrec.

Durant el ple d’ahir a la tarda, es va fer efectiva la renuncia,el motiu de la qual ha estat personal, l’Ana continuarà vinculada a Sumem Parets en segona línia.

Volem agraïr a l’Ana Fernández l’entrega i la dedicació que ha mostrat durant els anys com a membre de Sumem Parets i desitjar-li molta sort en la nova etapa que enceta, continuem tenint la seva participació a les nostres reunions al local de Sumem.

Carolina Simón, de 38 anys, mestra en actiu del Departament d’Educació, va ser la nostra Secretària General durant 2 anys i continua activa dins el Cercle.

 

SOU REGIDORS

Les nostres propostes a Medalla de la Vila

Per la pròxima entrega a la Medalla de la Vila de parets del Vallès, al reconeixement que s’atorga a les persones i organismes que han destacat de manera especial en la seva relació i col·laboració amb el nostre poble, des de Sumem Parets proposem a:

Angelita Ruiz González de l’associació Parets contra el Càncer, com a candidata personal i a Triple Bàsquet, com a entitat a la Medalla de la Vila 2018.

Creiem que la tasca voluntària que realitzen tant l’Angelita des de l’associació Parets contra el Càncer com Triple Bàsquet ha de ser reconeguda, pel gran esforç que dia a dia comporta tirar endavant col·lectius tan actius i compromesos com aquests dos.

SOU REGIDORS

Diada de Catalunya 2018

Any rere any Sumem Parets participa en els actes que organitza l’Ajuntament de Parets del Vallès per la Diada de Catalunya, aquest any no ha estat menys i a l’ofrena floral hem sortit en 3 ocasions, la primera com a part del consistori, la segona com a primera força de l’oposició i la tercera com a part de l’equip de Parets en Comú Podem.

Us deixe‘m imatges de l’acte d’avui:

SOU REGIDORS

Manifest 11 setembre 2018, Ajuntament de Parets

Amb motiu de la propera celebració de la diada de Catalunya el pròxim 11 de setembre, des de Sumem Parets hem enviat una petició a l’Ajuntament de Parets del Vallès:

“Des de Sumem Parets sempre hem donat suport al manifest institucional, no obstant aquest any les circumstàncies excepcionals que vivim ens porten a pensar que hi ha aspectes que no podem obviar, És per tot això que proposem afegir en algun moment del manifest la següent idea:

No podem oblidar que hi ha persones coartades de la seva llibertat. Aquesta situació mai devia haver ocorregut i ha de ser reorientada al més aviat possible. Per això volem mostrar el nostre suport als familiars de tots els presos polítics, en especial a la família del nostre veí Jordi Turull.”

Aprofitem per convidar-vos a participar en els actes que es faran a la plaça dels Països Catalans, a partir de les 11 h del matí. Sumem Parets, farà entrega de l’ofrena floral, com cada any.

 

SOU REGIDORS

Calendari de Primàries Sumem Parets

El 26 de maig del 2019 se celebraran les pròximes ELECCIONS MUNICIPALS 2019.

Des de Sumem Parets hem començat a escalfar motors i ens estem preparant per arribar a aquesta data segurs d’assumir el govern de Parets.

S’obren les inscripcions per presentar-se a les Primàries, aquí tens el calendari:

  • Del 25 de juny al 4 de juliol – Inscripcions de candidatures. Cal enviar un e-mail a podemparetsdelvalles@gmail.com manifestant la voluntat de presentar-se, indicant el nom i els cognoms de la persona i el seu DNI.
  • 15 juliol – Breu presentació individual dels candidats i candidates.
  • 18 de juliol – votació de 9 a 21 hores. A les 21h es procedirà al recompte de les votacions. Cal recordar que també es podrà votar telemàticament.