1a Edició Impulsa Parets

 

AMACAT guanya la primera edició del Concurs Impulsa Parets

El passat 18 de març es va decidir per l’Assemblea del Cercle l’associació guanyadora del primer concurs d’Impulsa Parets. A l’acte van fer les seves exposicions les tres associacions de Parets que s’hi van presentar: Triple Bàsquet, Parets contra el Càncer i Amacat. Els 3 projectes van agradar molt als membres del Cercle. Finalment, i després de les votacions presencials i telemàtiques el projecte guanyador va ser Urban Collective Parets presentat per l’Associació Amacat.

Els guanyadors reben un import total de 600€ per a destinar a cadascuna de les partides que havien detallat al projecte. Aquests diners hauran de ser revertits als poble, i en acabat els temps marcats pel propi projecte, hauran de presentar a Sumem Parets- Podem un informe detallat amb l’import de totes les despeses que s’han pagat amb els diners del premi.

Creiem que aquesta pràctica solidària permet un major apropament de les associacions a la política, ja que es reverteix una pràctica que normalment es considera “de partits”. Els participants tenen dret a rebre subvencions independementment de la seva ideologia, cultura i manera de fer. Únicament es demana des de Sumem Parets-Podem que han de signar un codi ètic de bones pràctiques per a que el concurs i el destí del premi sigui correcte i transparent per a tothom.

La segona edició d’Impulsa Parets es té prevista que surti cal al maig. Si teniu una associació o en voleu crear una de nova, aquí teniu una bona oportunitat per a fer realitat aquelles idees que vaguen pel cap sense trobar mitjans per a executar-se. Recordem que un cop s’ha guanyat un concurs, no hi ha opció de presentar-se novament durant l’any en curs.

Felicitats a Urban Collective Parets i a l’Associació AMACAT  per l’esforç i dedicació en un projecte que esperem sigui de tots i totes.